• Español
  • English
  • Português
  • Français
  • Italiano
  • Deutsch
  • Català
  • Galego
LAS MAJADAS DE SAN PELAYO CTR - L'allotjament està situat a "La bureba", al municipi de "Valdazo - Briviesca" (fora de casc urbà, a 1,5 km de la població). Es tracta d'un lloc muntanyós. També pot visitar BURGOS (36 KM), ATAPUERCA (22 KM), BRIVIESCA (3 KM), CAMINO SANTIAGO (0 KM). L´allotjament disposa de connexió internet, aire condicionat (en totes les estades), servei spa, jardín-terrassa, barbacoa, bar-cafeteria, restaurant, disposa de cuina.
CONSULTA
Nom
Correu electrònic*
Telèfon
Data d'entrada*
Nº nits*
Comentari*
Enviar consulta
COM ARRIBAR
'Salida 3 (Briviesca) de la AP 1 o salida 279 de la N-I. Desde Briviesca, coger la carretera de Briviesca a Reinoso y a 3,5 km, antes de llegar al pueblo de Valdazo, se encuentran nuestras instalaciones.
LATITUD 42,525064
LONGITUD -3,345852'
CALCULAR RUTA
Indiqui el seu lloc de procedència per calcular l´itinerari a seguir
Salida desde: a LAS MAJADAS DE SAN PELAYO CTR
Calcular ruta
LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
D´acord amb la LO 15/1999 de Protecció de Dades Personals vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals facilitades, que seran incorporades al fitxer CLIENTS, titularitat de ARTESOL VIAJES Y EXCURSIONES S.L., inscrit en el Registre General de l´Agència Espanyola de Protecció de Dades, la finalitat del qual és la gestió fiscal, comptable i administrativa de la relació contractual, així com l´enviament d´informació comercial sobre els nostres productes i serveis.
També l´informem que podrà exercir els drets d´accés, rectificació , cancelació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI / Passaport, a la següent adreça:

ARTESOL VIAJES Y EXCURSIONES S.L.
CARRETERA BRIVIESCA REINOSO PK 3,5
VALDAZO-BRIVIESCA

09248
ESPAÑA
CARRETERA BRIVIESCA REINOSO PK 3,5 - Valdazo - Briviesca - 'LA BUREBA' - (Burgos) -majadas@artesol.com - 947,100,947-947,593,947
Web realizada por RuralGest (gestión de alojamientos y centrales de reserva)